the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

"Ο Σιαγών τους"

Σιγά που θα μείνουν έγκλειστοι φρονιμίτες...
Ο μικροαστός είναι ο μοναδικός φασίστας, γιατί στην τελική αυτός είναι ο μοναδικός εκφραστής της αιώρας που ταλαντεύεται σαν εκκρεμές, είναι ταξικά καθορισμένη η θέση και η φύση του. Διέπεται από το μίσος για τους εργάτες και το δίκαιο τους(τους θεωρεί επικίνδυνους αν και πιο κοντά σε αυτόν, γνωρίζει ότι τον ξεπερνούν και φοβάται μπας και του πάρουν το σπιτάκι σαν πάρουν την εξουσία), και το μίσος στο κεφάλαιο γιατί θα θελε να είναι στη θέση του, ενώ ταυτόχρονα ξέρει ότι δε μπορεί να το ανατρέψει και ως ραγιάς (και δειλός ταυτόχρονα), τρέχει να γλείψει κατουρημένες ποδιές.
Φυσικά το κεφάλαιο απ΄ τη μια το μισεί(και το μισεί περισσότερο απ' τον εργάτη) και απ΄ την άλλη το γλύφει μπας και φάει κανένα κοκαλάκι, τέτοιος σκατάς είναι.
Πολιτικά φυσικά ως δειλό ον διαλέγει προσανατολισμό και ιδιοσυγκρασία ανάλογα το ανεμολόγιο και τις παραδόσεις που φυσικά λατρεύει, όταν δεν κάνει οικογένεια διαλέγει σκύλο για να έχει ιδιοκτησία στη μοναξιά του και φυσικά έχει κοινωνικές ευαισθησίες σε έθνικ βαφή, ξεσκίζοντας την έννοια λαϊκότητα. Γι αυτόν το λαϊκό πρέπει να είναι αποφλοιωμένο η για τα σαλόνια η για τα αλώνια, η είναι ρατσιστής, η ουμανιστής γενικά και αόριστα αλλά με συνείδηση κοινωνικής συναίνεσης και ανοχής.

Ο εθνικισμός και ο κοσμοπολιτισμός είναι η ίδια, ούτε καν η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος, έχει εμβολιάσει τα αταξικά χαρακτηριστικά της παρανόησης του "μικροτσούτσουνου", στα ταξικά συστήματα αρκεί να έχει φαΐ πότε γκουρμέ και πότε στρατιωτικής λέσχης, δηλαδή πότε Συριζαϊκής απόχρωσης και πότε Χρυσαυγίτικης φαντασίωσης... 
Το Θέατρο του παραλόγου είναι εδώ, το καπιταλιστικό σύστημα και πνέει τα λοίσθια, ετοιμάζει το καρότο έχοντας ταυτόχρονα και το μαστίγιο ανά χείρας ως εναλλακτική χρήση πολιτικής επιλογής.
Όσοι Μικροαστοί ψήφισαν Χ.Α και ΣΥΡΙΖΑ για να τους σώσουν ως οι άλλοι "αντισυστημικοί" και "αντιμνημονιακοί SUPERMAN, σε λίγο θα τους βρίζουν και τους δύο μπας και φάνε κανένα κοκαλάκι απ΄ τη λεία του αστικού πολιτικού συστήματος, τέτοιοι "παλικαράδες" είναι... Ωστόσο τμήματα της πρώτης(Χ.Α) και με άξονα το δεύτερο(ΣΥΡ), θα φτιάξουν αφενός μέν τις εταιρίες security για τις νέες οικονομικές ζώνες(όσοι δεν πάνε με τον Αντωνάκη του ριζοσπαστικού φιλελευθερισμού), και αφετέρου τη νέα σοσιαλδημοκρατία(όσοι δεν πάνε στην Νέα ΕΔΑ με ολίγον ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΣΧΕΔΙΟ Β) ως το νέο ανάχωμα προς τη ριζοσπαστικοποίηση ταων λαϊκών στρμάτων. Φυσικά όλοι τους(οι παραπάνω δηλαδή) θα ζητάνε την ποινικοποίηση του εργατικού λαϊκού παράγοντα με την αντιεπιστημονική θεωρία των άκρων(με στόχο μόνο το ΚΚΕ) που τότε θα τους βολεύει, σήμερα είναι ακόμα μεταβατικό στάδιο και οι ΣΥΡΙΖαίο ποιούν τη νήσσαν.

Μετά την Ολυμπιάδα και το Euro(σε ποδόσφαιρο και καλαθοσφαίριση), το Ρουβά και την Παπαρίζου( που εξύψωσαν τη μικροαστική μαστούρα στα ουράνια που καλλιεργήθηκε επί ΠΑΣΟΚ του 1985 με τις σαμπάνιες στα γοβάκια της "λαϊκής" αηδού), ήρθε το προετοιμασμένο από το 2001 ΛΑΟΣ. Μετά τις πυρκαγιές και τους αγανακτισμένους της πλατείας και της κρεμάλας ήρθε η Χ. Αυγή και ο ΣΥΡΙΖΑ(μαζί φασκελώναν και βωμολοχούσαν για τους 300 της "κοινοβουλευτικής χούντας"), και τώρα που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για το σπάσιμό των αδύναμων κρίκων (εμέσω βαθιάς καπιταλιστικής κρίσης) που λέγονται μικροαστοί, ήρθε και το ξήλωμα της πρώτης με σειρά να παίρνει ο ΣΥΡΙΖΑ.  
Οι της Κουμουνδούρου είναι τόσο αδαείς που δεν πήραν χαμπάρι ότι με τη λογική του τυχοδιωκτισμού που τους διέπει, έβαλαν αυτούς που δημιούργησαν και έφτιαξαν τη θεωρία των άκρων βαθειά μέσα στο σπίτι τους με σκοπό να γίνουν "αξιωματική αντιπολίτευση", αλλά το πουλόβερ άρχισε να ξηλώνεται από τα "δεξιά" και θα πάει και σε αυτούς και θα τους πάρει η μπάλα πολύ σύντομα!!! Αμέσως μετά το ΛΑΟΣ, τη Χ. Αυγή, τους ΑΝΕΛ και το ΣΥΡΙΖΑ έρχονται τα διάδοχα σχήματα όσο για τα 4 προηγούμενα που αναφέραμε προς τα πάνω αυτά θα είναι παιδική χαρά, τα καλύτερα έπονται. Τα συγκοινωνούντα δοχεία των μικροαστών, έχουν αντίβαρο απ' τα δεξιά και απ' τα αριστερά. Μόλις τελειώσει ο ένας και ο άλλος θα εξαφανιστεί νομοτελειακά....Όσο για αυτούς που φωνάζουν "εδώ και τώρα" εκλογές στην παρούσα σώζουν τους μεν και τους δεν, που φυσικά δεν είναι άκρα, αλλά κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τους μικροαστούς που έχουν χάσει το χαλί κάτω απ' τα πόδια, εξάλλου τα κόμματα και οι πολιτικές παρατάξεις είναι η ανώτατη μορφή πολιτικής έκφρασης και οργάνωσης των κοινωνικώ τάξεων και στρωμάτων και οι αναφερόμενοι έχουν πιάσει όλη την γκάμα και κλίμακα της τεράστιας διαστρωμάτωσης του μικροαστισμού με αστικού τύπου ιδεολογήματα.
Τους Τελειώσανε για να μην τελειώσουνε την ώρα που είχαν τελειώσει, οι ρόλοι αλλάζουν οσονούπω...
Τώρα τα χρυσαύγουλα τα “τελειώνουν” ως τέτοια, τα μισά θα βρουν εργασία ως Σεκιουριτάδες και φρουροί σε ειδικές οικονομικές ζώνες, και τα άλλα μισά θα βρουν πολιτική στέγη κάπου(κυρίως στη Νέα Δημοκρατία). Ο Σαμαράς με τους Καραμανλικούς(στην οπισθοφυλακή) και ένα κυριλέ ακροδεξιό κόμμα(που λέει και ο φίλος Μπάμπης εκ του ΣΚΑΪ ορμώμενος) η ένα χριστιανοκοινωνικό όπως το ΠΑΣΟΚ λόγου χάρη θα είναι κυβέρνηση για ακόμα 40 χρόνια....
Σε λίγο όμως θα τελειώσει και ο ΣΥΡΙΖΑ, έρχεται η σειρά του, με τους αγανακτισμένους ξεκίνησαν και οι δυο(αυτός και τα Χρυσαύγουλα), όπως και θεωρία των δυο άκρων(εμπνεύσεως ΠΑΣΟΚκων που πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ) και με το τελείωμα των Χρυσαύγουλων τελειώνουν και οι δυο, έχοντας βρει δουλειά.
Φυσικά η σοσιαλδημοκρατία με άξονα το ΣΥΡΙΖΑ και όχι αυτόν φυσικά θα ανασυγκροτηθεί ως το δεύτερο κόμμα της αστικής τάξης και θα θυμίζει μια ένωση κέντρου του παρελθόντος όμως προσαρμοσμένη σε αυτήν την εποχή....
 
Η ιστορία με τα Χρυσαύγουλα, είναι τα προεόρτια για την ποινικοποίηση της ταξικής πάλης. Καλό το Antifa, αλλά φασισμός δεν παίζει ούτε πρόκειται να έρθει,ΚΜΚ παίζει και εκεί πρέπει να δοθεί η βάση, όχι στον αντιφασισμό!!! 
Οικογενειακό πορτραίτο....
Επειδή τα πράγματα θα σοβαρέψουν αρκετά και η βαλίτσα ήδη πάει στο αν είναι εγκληματική οργάνωση η κόμμα, θέλει μια προσοχή, γιατί η ίδια η Χ. Αυγή θέλει να βγει στην παρανομία ούτως ώστε να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου...Θέλει μια προσοχή το πράμα και οι ανοησίες τύπου συνταγματικών τόξων αλλού στοχεύουν...
Μόνο ο λαός μπορεί και πρέπει να απομονώσει τα μαντρόσκυλα των εφοπλιστών ουδείς άλλος...
Δε χρειάζονται ούτε αντιφασιστικά μέτωπα ούτε άλλες τέτοιες αηδίες, δεν παίζει κανένας φασισμός σήμερα. Αυτός είναι ο καπιταλισμός που παλεύει με νύχια και με δόντια για την εδραίωση των ειδικών οικονομικών ζωνών με τη μορφή διαμετακομιστικών κέντρων με τα μαντρόσκυλα του.

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ Η ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ.

the blog powerd by istosch-data &web center